header foto

Bitje op maat voor VHC-leden

Algemeen Nieuws afbeelding

17-9 Op 5 oktober tussen 18.30 en 20.30 uur organiseren we een speciale 'hapdag' bij VHC. Voor leden is er dan de mogelijkheid om een kwalitatief hoogwaardig bitje op maat te laten maken tegen een scherpe prijs. 
Het bitje kan in de meest uiteenlopende kleuren en zelfs met logo van onze club! Voor meer info zie de afbeelding.  

Lees verder

Vrienden en vriendinnendag

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

27-8  
Voor Kleuters/Benjamins en F-jeugd
 
Heb jij een vriendje/vriendinnetje/klasgenootje/neefje of nichtje dat er over denkt om te gaan hockeyen? Of wil jij laten zien hoe leuk hockey is? Woensdag 19 september hebben we de vriendjes en vriendinnetjes dag en mogen alle kleuters/benjamins en F-leden een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training.

Lees verder

Kledingrichtlijnen VHC voor gesponsorde Rabobank shirts

Algemeen Nieuws afbeelding

22-8 Rabobank Venlo e.o. sponsort wedstrijdshirts van VHC voor alle leden. I.v.m. problemen van de opdruk van de shirts uitgegeven in 2017, ontvangt elk spelend lid een nieuw shirt. De richtlijnen hiervoor zijn als volgt:
·       Het shirt gesponsord door Rabobank, uitgegeven in sept 2018, blijft eigendom van VHC;

Lees verder

Nieuwe sponsor Businessclub: welkom Invite Jobs!

Algemeen Nieuws afbeelding

19-9 Op vrijdag 7 september jl heeft de business club van VHC een nieuwe sponsor mogen verwelkomen. Jules en Roel Faassen, eigenaars van Invite Jobs, hebben op deze dag hun handtekening onder het sponsorcontract gezet.
 
Invite Jobs is een regionale uitzendorganisatie met vestigingen in Venlo, Blerick, Tegelen, Reuver, Venray en Panningen.

Lees verder

Covebo Uitzendgroep nieuwe sponsor VHC Businessclub!

Algemeen Nieuws afbeelding

17-9 Op vrijdag 7 september jl heeft de business club van VHC weer een nieuwe sponsor mogen verwelkomen. Joep Hendrix heeft namens Covebo Uitzendgroep deze dag de sponsorovereenkomst ondertekend.
 

Lees verder

Hockey Academie Limburg

Junioren Nieuws afbeelding

15-9Floris Klaassens, Matis Kurtz, Maxim de Kleermaeker en Wout Thijssen zijn alle vier geselecteerd voor de Hockey Academie Limburg. De jongens D selectiegroep zal iedere woensdagmiddag in Sittard gaan trainen van 16.00 - 17.30 uur. Namens het bestuur van VHC van harte gefeliciteerd en heel veel succes en plezier toegewenst!

Lees verder

Verkeershinder komende weekenden op de A67

Algemeen Nieuws afbeelding

13-9De komende weekenden is er verkeershinder op de A67 door werkzaamheden. Dit weekend b.v. van Asten naar Someren, in het weekend van 21 t/m 24 september is er een afsluiting en omleiding op knooppunt Leenderheide en het weekend daarna o.a. bij Zaarderheiken en Helden. Hou hier rekening mee met het plannen van je uitwedstrijd die deze richting uit gaat! Je kunt hier checken wat de werkelijke hinder

Lees verder

Rabobank Kick Off Event junioren op 1 september 2017

Jeugd Nieuws afbeelding

12-9Het was ontzettend druk, erg gezellig en er was meer dan voldoende eten meegebracht voor de Kick Off van het nieuwe seizoen 2018-2019 voor de jongste jeugd en juniorenteams. De nieuwe voorzitter van de junioren Joris Verhoeckx wenste iedereen veel plezier en succes dit hockeyseizoen. Jeroen Bakkers, de nieuwe voorzitter van de club, mocht de hockeyballen inzegenen! Het werd erg spannend bij het

Lees verder

KNHB Nieuwsbrief

KNHB Nieuws afbeelding

8-9 Er is weer een KNHB Nieuwsbrief, van 6 september  2018. Met o.a. informatie over "Een leven lang hockey", KNHB op Instagram en uitleg door topscheidsrechters over de spelregels.  Wil je de de nieuwsbrief lezen? Kies dan eerst op "Lees verder" en vervolgens kun je op de link klikken:   KNHB Nieuwsbrief 6 september 2018

Lees verder

C/D/E trainers en coaches: gratis KNHB Basisopleiding Training/Coachen

Jeugd Nieuws afbeelding

7-9 De KNHB kondigt aan dat ze de Basisopleiding Training geven en Coachen het komende jaar gratis gaan aanbieden aan verenigingen, omdat diverse verenigingen hebben aangegeven dat ze het lastig vinden om hun technisch kader goed op te leiden. En goed opgeleide trainers en coaches zijn nu juist zo belangrijk voor de ontwikkeling van (jonge) hockeyers. De opleiding is bedoeld voor alle

Lees verder

ALV: jubilarissen en bijzondere leden

Algemeen Nieuws afbeelding

3-9 Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering zijn diverse jubilarissen gedecoreerd voor hun 25, 40, 50 en 60-jarig lidmaatschap. Danielle van Stralen-Wolters, Peter Kloimstein en Niels Mulders waren er helaas niet, maar krijgen net als de aanwezige Marlon van Wijlick, Alice Kwakkernaat en Bas van Soest, de decoratie ‘Vol Hertelikke Complimente’ voor hun vrijwilligerswerk.


Lees verder

Party Service Venlo wordt Boelie (Sport Horeca Exploitatie)

Algemeen Nieuws afbeelding

16-8 Met ingang van het nieuwe seizoen 2018-2019 heeft Party Service Venlo haar naam gewijzigd in Boelie (Sport Horeca Exploitatie).
 

Lees verder

Opening VHC Clubshop

Algemeen Nieuws afbeelding

5-3 Met ingang van deze week is in de gang van het clubhuis, in samenwerking met Gunneman Sports, de VHC Clubshop geopend!  Tijdens de reguliere openingstijden van het clubhuis bestaat er de mogelijkheid om Clubkleding en noodzakelijke hockeyaccessoires aan te schaffen. Lees verder

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO