VHC Oktoberfest 5. November

Party Service Venlo

Warming Up App


Oefeningen voor elk team/niveau
Babylidmaatschap

Een babylid aanmelden?: [email protected]l

babyclub

Studentenhockey

Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

16-10-2017
6 punten blijven in Venlo!
 

De dames van VHC hebben gisteren de belangrijke wedstrijd tegen Asten met 2-1 gewonnen en klimmen hiermee naar de 4e plek op de ranglijst. De ruststand in deze rommelige wedstrijd was 0-1 in het voordeel van Asten maar Venlo wist de wedstrijd uiteindelijk op wilskracht met 2-1 te winnen. Piene Cornet scoorde de gelijkmaker uit een strafcorner, Kalijn Elbers wist drie minuten voor tijd de beslissende treffer binnen te tikken.


De heren van Venlo moesten het doen zonder Ivo Moreira, hij raakte geblesseerd tijdens het inspelen. Dit gaf kansen voor de jeugdspelers Tim Sprengers, Luka Peeters en Baer Lamberts. De eerste helft waren er kansen voor beide teams. Asten scoort in de laatste minuut voor de rust het eerste doelpunt. VHC herpakt zich in de tweede helft. Floris van de Ven maakt het gelijkmakende doelpunt uit een strafcorner. Job Baeten weet vlak daarna nog twee keer te scoren. Met een 3-2 overwinning behoudt VHC koppositie. 
Volgende week zondag spelen beide teams weer thuis. De dames tegen MHC Goirle (12.30 uur) en de heren tegen Helmond (14.45 uur). Tot a.s. zondag op de Herungerberg!

 

13-10-2017
Aangepaste openingstijden clubhuis in de herfstvakantie
 
In de herfstvakantie (t/m 22 oktober) zijn er aangepaste openingstijden voor het clubhuis. We zijn open: maandag 16 oktober van 13.30 - 15.00 uur (ivm JJ clinic), dinsdag 17 oktober van 19.00 - 23.00 uur, woensdag en donderdag zijn we gesloten en op vrijdag 20 oktober geopend van 19.30 uur tot 24.00 uur. Op zondag 15 en zondag 22 oktober is het clubhuis geopend rondom de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1. Beide teams spelen twee zondagen thuis! Elian van Ewijk, Party Service Venlo
 

12-10-2017
VHC Oktoberfest!
 
Sonntag 5. November 2017: VHC Oktoberfest! Ab 16.30 Uhr. Mit dj Max Kaiser und.... Apfelkorn, Pommes, Currywurst, Pullen. Bist du dabei? Mannschaftstische sind zu reservieren für nur € 30,--. Mail an [email protected], oder fragen Sie an der Bar.


 8-10-2017
Dames 1 verliest van koploper, Heren 1 wint van promovendus Concordia
 
De dames van Venlo hebben de uitwedstrijd tegen koploper De Warande met 2-0 verloren. De 1e helft was duidelijk voor de thuisploeg. Dit resulteerde in een terechte 2-0 ruststand. Na de rust waren de rollen omgedraaid en was Venlo de bovenliggende ploeg. De Warande werd door goed spel terug gedrongen op eigen helft, helaas beloonden de dames zichzelf niet met doelpunten en bleef de stand 2-0.

Bij de mannen was het een wedstrijd met twee gezichten. Na een matige eerste helft met veel kansen over en weer, lieten de mannen uit Venlo hun tegenstander weinig kans. Na een 1-0 achterstand, zorgde Luis Tavarez voor de 1-1 voor rust. In de tweede helft ging VHC nog aanvallender spelen. Dat resulteerde in een ruime 1-6 overwinning met goals van Rik Sprengers, Job Baeten (3x) en Ivo Moreira. Met deze winst handhaaft VHC Heren 1 zijn eerste plek in de Eerste klasse.
 

4-10-2017
Vacature wedstrijdsecretaris Zaalhockey
 

Met ingang van dit seizoen 2017-2018 stopt Stannie van den Heuvel als wedstrijdsecretaris voor de zaal. Wij zoeken daarom iemand die haar taken over wil nemen. Het WS zaalhockey is alleen actief in de periode van december t/m februari, het winter zaalseizoen. Het WS zaalhockey onderhoudt de contacten en wijzigingen ten aanzien van het KNHB zaal wedstrijdschema richting de tegenstander en de KNHB, neemt actie bij eventuele afgelastingen vanwege weersomstandigheden en ziet ieder weekend of direct na het wedstrijdweekend toe op de correcte afwikkeling van het Digitaal Wedstrijdformulier (DWF). Per week ben je hier in deze periode 2-4 uur mee bezig (veelal in/na het weekend). 1 of 2 keer per seizoen is er een vergadering van de zaalcommissie (ca. 6 personen).

 

Wil je ons hiermee helpen? Dat zou fijn zijn! Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Alice Kwakkernaat, zaalcoördinator ([email protected] , tel.: 077-3510254 of 06-53293077) of met Stannie van den Heuvel ([email protected], tel.: 077-3548128 of 06-51814803).


Zaalcommissie VHC


P.S. wij zoeken ook nog iemand die Michèle Jacobs wil assisteren met het inplannen van de scheidsrechters voor de zaal; ook in de winter periode. Ook hiervoor kun je contact opnemen met Alice Kwakkernaat of met Michèle zelf. 

3-10-2017
SLV Nederland verlengt sponsoring
 

De Businessclub van de Venlose Hockey Club is zeer verheugd te kunnen melden dat SLV Nederland de lopende sponsorovereenkomst (Club van 1928) voor een jaar heeft verlengd. SLV Nederland heeft in het afgelopen seizoen in het kader van de sponsoring alle jeugdtrainers en coaches voorzien van een zwarte softshell jas van het merk Osaka met de opdruk VHC. Daarmee heeft zij in positieve zin bijgedragen aan het uitdragen van onze hockeyclub in Zuid-Nederland en daarbuiten. 


In de komende periode zal SLV Nederland de trainers en coaches die nog geen jas bezitten voorzien van een nieuwe jas. Verder zal de naam en het logo van SLV Nederland binnenkort verschijnen op de trainingspakken van meisjes B2. Wij danken SLV Nederland hartelijk voor haar bijdrage!Op de foto (vlnr) Martijn en Marianne Hendrickx (directie SLV) en Nico Tissink (voorzitter Businessclub VHC)

 

2-10-2017
Fotoboek Boerebroèlof 2016
 
Er zijn heel veel herinneringen aan die prachtige Boerebroèlof van VHC in 2016. En gelukkig zijn die herinneringen vastgelegd op honderden foto's. Een mooie verzameling foto's heeft geleid tot een fotoboek van 48 pagina's op A4 formaat. Beleef het dus nog één keer en bestel het unieke fotoboek voor maar 25 euro.

Je kunt dit heel gmakkelijk doen door een mail te sturen met je gegevens aan: [email protected]
Zet in de mail het aantal boeken dat je bestelt, je naam, adresgegevens, telefoonnummer en IBAN. Je krijgt dan vanzelf bericht hoe de betaling gaat verlopen.

Veel plezier met het fotoboek!
Bestuur BB16
 

18-9-2017
Spelregelboekje VHC veldhockey
 
Graag willen wij jullie, aan het begin van seizoen 2017-2018 een nieuwe digitale versie van de spelregels van het veldhockey geven. Je vindt het boekje in de bijlage. Voor deze handleiding is de uitleg van alle spelregels nog eens nagelopen en waar nodig verduidelijkt. En wat ook leuk is, dat zijn de linkjes naar filmpjes van de KNHB die op maar liefst 40 plaatsen in de tekst zijn opgenomen. Door met je muis te klikken op FILMPJE kom je bij één van de bijna 125 verschillende spelsituaties die op YouTube beschikbaar zijn. 
 16-9-2017
Belangrijk: wastips nieuwe shirts!
 

Was het shirt niet samen met ander wasgoed. Op 40 graden maximaal. Gebruik geen wasverzachter, dit beschadigt de technische weefsels. Niet in de droger - de stof droogt van zichzelf erg snel - in de droger kan beschadiging ontstaan. Was het shirt altijd binnenste buiten. Gebruik bij voorkeur vloeibaar wasmiddel. Zo blijft je shirt lang mooi!

 

13-9-2017
Eerste Rabobank VHC shirt overhandigd
 

Rabobank Venlo e.o. verlengt haar jarenlange sponsorovereenkomst met een clubsponsorovereenkomst. De komende 5 jaar zal de Rabobank Venlo e.o. preferred supplier zijn in de shirtsponsoring van de Venlose Hockeyclub. Het eerste sponsorshirt wordt woensdag 13 september overhandigd.


Op de foto: Bart van Zijl, directeur Private Banking Rabobank Venlo e.o. overhandigt het eerste Rabobank VHC shirt symbolisch aan Jeroen Bakkers, Stichting Venlose Hockey Club. Rechts Hugo Gunneman, eigenaar van Gunneman Sports waar het VHC tenue te verkrijgen is.

 

Clubsponsor Rabobank Venlo e.o.

Het eerste herenelftal van VHC werd al eerder gesponsord door Rabobank Venlo e.o.. Het bedrijf heeft haar sponsorovereenkomst uitgebreid naar een clubsponsorovereenkomst, waarbij alle leden van de Venlose Hockeyclub wedstrijdshirts dragen met Rabobank e.o. als hoofdsponsor. Daarnaast zal het bedrijf haar naam verbinden aan een vijftal evenementen van de club en het nieuwe beleidsplan van VHC gaan steunen. Een van de pijlers in het beleidsplan is breedtesport, waarbij Rabobank Venlo e.o. bijdraagt door lidmaatschappen te gaan faciliteren aan financieel kansarme kinderen en jeugd.

 

Kledinglijn Venlose Hockeyclub

Voor de Venlose Hockeyclub is het de eerste keer in de clubgeschiedenis dat een clubsponsor op deze manier bijdraagt en alle VHC-leden uniforme wedstrijdtenues gaan dragen. Voorzitter Leopold Hermans: ‘Zowel de Rabobank Venlo e.o. als wij stellen het verenigingsleven en de verenigingscultuur centraal. Met elkaar willen we de vereniging versterken.’

Met ingang van dit seizoen, zullen alle teams van de Venlose Hockeyclub in de complete nieuwe kledinglijn van het Nederlandse lifestyle hockeymerk The Indian Maharadja gaan spelen. De nieuwe kledinglijn wordt geleverd via retailpartner en hockeyspecialist Gunneman in Eindhoven.

 

Presentatie thuisshirt

Woensdag 13 september wordt het thuisshirt gepresenteerd aan de leden van de Venlose Hockeyclub. Ieder spelend lid krijgt een wedstrijdshirt, zodat bij de start van de competitie alle leden bijdragen aan de nieuwe, uniforme uitstraling en beleving van de club. Hermans: ‘Wij zijn er trots op dat de Rabobank Venlo e.o. de hockeysport zo duidelijk blijft omarmen. Ontzettend dankbaar zijn wij met de toezegging van de shirtsponsoring. De sponsorstrategie van Rabobank sluit naadloos aan op onze strategie 2017-2022, waarbij wij als hockeyclub een duidelijke visie, & (en) ambitie beschrijven voor zowel de prestatiesport als de breedtesport.’Rabobank Venlo e.o. verlengt haar jarenlange sponsorovereenkomst met een clubsponsorovereenkomst. De komende 5 jaar zal de Rabobank Venlo e.o. preferred supplier zijn in de shirtsponsoring van de Venlose Hockeyclub. Het eerste sponsorshirt wordt woensdag 13 september overhandigd.

 


 

12-9-2017
Full Account verlengt sponsoring
 

De Businessclub van de Venlose Hockey Club is verheugd dat Full Account, reeds jaren de accountant van zowel de Business Club als de vereniging, de sponsoring van onze vereniging heeft verlengd. Wij danken John Straten en Roel Alsters voor hun financiële steun!


Over Full Account: Full Account ondersteunt met een breed dienstenpakket, van accountancy tot belastingadvies en van bedrijfsadvies tot het verzorgen van uw salarisadministratie. Enerzijds wordt de werkwijze van Full Account gekenmerkt door een hoge mate van deskundigheid en specialisatie, anderzijds is het een no-nonsense bedrijf. Bij Full Account geen financiële verrassingen achteraf, maar een duidelijke prijsstructuur. 
(vlnr: Jeroen Bakkers, BC VHC en John Straten, Full Account) 

5-9-2017
Tips voor teamondersteuning
 

TIPS: coaches en managers kunnen na inlog in LISATeam taken toebedelen aan spelers (ouders) zoals de rijbeurten, fruitschema en nog veel meer. Kijk bij je team onder Team/Taken/Takenmatrix en Taakbeheer. Voor rijbeurten klik je onder "Team/Taken/kies je team" bij de betreffende wedstrijd rechts op de balk: voeg taak toe. Die wordt dan geel en dan krijg je een menu waar ook rijbeurten kunnen worden gekozen en vervolgens aan een speler gekoppeld. 


Coaches en managers krijgen tijdens de competitie iedere week de gegevens voor het in te vullen Digitaal Wedstrijdformulier DWF van de volgende wedstrijd van je team. Onder Club/DWF kun je dat afwikkelen (ook via de App). Als je hier meer over wil lezen, kijk dan na het inloggen onder Club/Documenten/DWF.


Raadpleeg of download zo nodig de LISA functionele omschrijvingen van LISATeam of de VHC app onder Club/Documenten!

Na het inloggen via de site (linksboven) of app kun je onder "profiel” je wachtwoord wijzigen in een handigere code. Zelf kun je altijd de e-mail adressen of telefoonnummers aanpassen na het inloggen. Alle overige wijzigingen lopen via [email protected] 


Download ook de handige VHC app voor Apple IPad of IPhone via de Apple Store of voor Android via Google Play. Op www.vhcvenlo.nl vind je rechts de logo's met een link naar de VHC app. 
 

25-8-2017
Clubhuis ook op dinsdag geopend!
 

Vanaf a.s. week is het clubhuis (buiten de woensdag en vrijdag) ook op dinsdag geopend. Vanaf 17.30 uur is iedereen welkom! Op dinsdag kun je altijd een smakelijke huisgemaakte kop soep bestellen uit onze keuken. 

Tot ziens in het clubhuis, Party Service Venlo, Elian van Ewijk

 

21-8-2017
Clubhuis weer regulier geopend!
 
Het hockeyseizoen gaat van start! Vanaf 28 augustus is het clubhuis weer geopend. Op de vaste tijden door de week, tijdens wedstrijdweekenden en op afspraak (zie Informatie/Agenda). De reguliere openingstijden van het clubhuis zijn: woensdag van 15.30 - 23.00 uur, vrijdag van 18.30 - 24.00 uur en extra opening op dinsdag in de 1e seizoenshelft van 17.30 - 23.00 uur. We zien iedereen weer graag terug in het clubhuis, door de week en in het weekend! Elian van Ewijk, Party Service Venlo
 

13-8-2017
Nieuwsbrief KNHB: Competitiezaken – start seizoen 2017-2018
 
Het nieuwe seizoen is aanstaande. De KNHB, afdeling Competitiezaken, heeft een nieuwsbrief gemaakt over een aantal belangrijke regelwijzigingen en andere relevante zaken. Als je vragen hebt, neem dan contact op met coach/trainer of je (lijn)coördinator. De lijncoördinator kan zo nodig contact opnemen met de KNHB districtskantoor, de competitieleider en/of het bondsbureau.
 2-3-2017
Geen honden toegestaan in clubhuis
 

In het VHC clubhuis worden geen honden toegelaten; dit in verband met de horeca hygiënecode. Om dit aan te geven zijn er stickers "verboden voor honden” bij de ingangen van het clubhuis aangebracht. Binnen het VHC terrein zijn honden toegestaan, mits aangelijnd. Bedankt voor uw begrip! Bestuur Venlose Hockey Club.

 
VHC Venlo APP
Apple Store Google Store
 
Statistieken
Nu online 125Vandaag jarig
Nicky Deinum
Uitslagen
15-oktober
D1-HCAS D1:2-1
D2-V.M.H.C. Basko D3:4-1
D3-HC Oranje Rood D11:1-4
H1-HCAS H1:3-2
H2-HV Meerssen H2:10-2
HJ1-HC Eindhoven HJ1:5-2
HV A-HC Helmond HD:1-5
14-oktober
JB-1-MHC MEP JB1:0-1
JB-1-MHC MEP JB1:0-1
JB-1-V.M.H.& C.C. M.O.P. JB1:1-3
JB-1-V.M.H.& C.C. M.O.P. JB1:0-0
12-oktober
DV A do-Union DDC:0-0
Party Service Venlo Cup
1. Meisjes B2
2. Heren 2
3. Jongens D1
4. Meisjes D3
5. Heren Jong 1
hele Party Service Venlo Cup competitie
Keeperscompetitie
Flip Curvers 
Sophie Driessen 
Danee Dings 
Bastien van Berlo 
Maud Baeten